Όροι Χρήσης & Συνθήκες Αγορών

1.Παραγγελία
Η διαδικασία της παραγγελίας είναι εύκολη και περιλαμβάνει απλά βήματα, κατά τα οποία εσείς συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία στην φόρμα παραγγελίας του bikes4u.gr (σχετικά με τη διεύθυνση αποστολής, τον τρόπο πληρωμής κ.λπ.). Μόλις τελειώσετε, ο οδηγός σας ζητά να κάνετε ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (μόνο εάν πατήσετε το κουμπί "Ολοκλήρωση Αγορών" έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας).
2.Διαθεσιμότητα προϊόντων
Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή / και τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.
3.Τρόποι πληρωμής
Α. Αντικαταβολή: 

Η παραγγελία σας αποστέλλετε με ταχυδρομείο ή Courier ανάλογα με τον απαιτούμενο τόπο και χρόνο αποστολής  που απαιτείται από το κάθε μέσω και πάντα προς ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Για την παραλαβή του προϊόντος προαπαιτείται η εξόφληση του καθώς και του κόστους της μεθόδου της αντικαταβολής. Μαζί με το προιόν λαμβάνεται και την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.

Β. Πιστωτική κάρτα:
Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD μέσω του Paypal. Εάν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.
4.Τρόποι & έξοδα αποστολής
Η παράδοση γίνεται συνήθως μέσα σε 2 έως 5 εργάσιμες μέρες ,με τους παρακάτω τρόπους: Α. Mε courier ή ταχυδρομείο . Β. Με συμβατική μεταφορική εταιρία.(για βαριά ή ογκώδη προϊόντα) Γ. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας. Έξοδα αποστολής Για όλες τις παραγγελίες η χρέωση αποστολής είναι 18,00 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές αφορούν προϊόντα όπου μπορούν να μεταφερθούν με courier ή ταχυδρομείο. Για βαριά ή ογκώδη προϊόντα όπου για την μεταφορά-αποστολή τους απαιτείται συμβατική μεταφορική εταιρία, η χρέωση μπορεί να είναι διαφορετική. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας αναλαμβάνει την ενημέρωσή σας σχετικά με το τυχόν επιπλέον κόστος και έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το κόστος αυτό δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.
6. Επιστροφές προϊόντων
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας παραλάβατε λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους μέσα σε 5 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει : Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης, περιφερειακών & αξεσουάρ. Να συνοδεύονται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο αποστολής , Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ). Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή.
7. Εγγυήσεις
Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από τις επίσημες εγγυήσεις καλής λειτουργίας των αντίστοιχων εταιριών. Οι κανόνες & η διάρκεια κάλυψης της εγγύησης ορίζονται από την εκάστοτε εταιρία, καθώς είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του προϊόντος που αντιπροσωπεύει, αλλά και για το διάστημα κάλυψης. Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το κάποιο προϊόν, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας και να μας γνωστοποιήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Θα φροντίσουμε να σας καθοδηγήσουμε με τα σωστά & απαραίτητα βήματα προκειμένου να μην ταλαιπωρήστε χωρίς λόγο και αιτία. Απαραίτητη προϋπόθεση και αποδεικτικό για την κάλυψη σας είναι η απόδειξη λιανικής ή το τιμολογίου πώλησης της εκάστοτε αγορά σας.
7. Προστασία – Ασφάλεια – Δικαιώματα
Α . Προσωπικά δεδομένα Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Β . Ασφάλεια συναλλαγών. Το bikes4u.gr προστατεύοντας τις συναλλαγές και τα δεδομένα που αυτές απαιτούν (όπως αριθμοί και ονόματα πιστωτικών καρτών), συνεργάζεται με την ασφαλέστερη και γνωστότερη ηλεκτρονική τράπεζα-διαμεσολαβητή ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως Paypal, όσον αφορά τις πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η συγκεκριμένη επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας δίνει επίσης την δυνατότητα στον χρήστη να μεταφέρει τα χρήματα και από τον προσωπικό του λογαριασμό Paypal (εφόσον αυτός έχει δημιουργηθεί), προσφέροντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες του bikes4u.gr.
Γ. Παρεχόμενες πληροφορίες Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές χαρακτηριστικά και φωτογραφίες προϊόντων. Οι φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες χαρακτηριστικών και τιμών των προϊόντων είναι ενδεικτικές και η εταιρία μας δεν ευθύνεται ποινικά για οποιαδήποτε ανακρίβεια.
Δ. Πνευματική ιδιοκτησία Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, δηλαδή εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα, παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, downloading, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.